Gerwin van Uden

Nog nooit liepen zoveel mensen vast in hun werk en mensen zonder werk staan aan de zijkant te trappelen om te mogen werken. Want wat ben je waard zonder werk? Tijd om de toekomst te veranderen, wat mij betreft.

Onze (leef) wereld is immers verandert en blijvend in beweging. Terwijl ons denkbeeld over (nut en noodzaak van) werk en de vertaling daarvan in de huidige systemen al honderden jaren niet veranderd zijn.

Zelf geloof ik in een maatschappij waarin iedereen op waarde wordt geschat en volwaardig nee kan doen, ongeacht afkomst, verleden of handicap.

In mijn werk als adviseur en coach gebruik ik de kracht van verhalen om rode draden, verbinding en waarde te ont-dekken. Kan het dan mooier dan meewerken aan een onderzoek, wat geen data maar verhalen verzamelt? Ja, dat kan: WerkLeven.

Niet ‘wij-de-onderzoekers’, arbeidsprofessionals of politici gaan bepalen wat de uitkomst betekent, nee dat doet u zelf.
Geen idee wat al die verhalen bij elkaar straks laten zien, in ieder geval wat er werkelijk leeft rondom werk. Ik ben benieuwd.