Frank van Beijnen

Het niet thuis voelen in de functie profiel van je werkgever triggerde mij het meest in de presentatie van Gwen rondom het prototype ‘van werknemer naar werkondernemer. En van wie is werk?

Heel herkenbaar voor veel mensen en zeker voor mij. Als vers afgestudeerde is het in de grote boze wereld al lastig je in een voorgedefinieerde functie thuis te voelen. Zelf voel ik me nu erg thuis in mijn functie. Maar dit is na het nemen van vele hobbels. En de functie is een speciale, niet qua profiel, deze is basic, maar qua uitvoer. Ik heb de vrijheid om te werken aan zachte elementen in de harde techniek wereld van collega’s en opdrachtgevers. Nu ik deze positie het vergt dit veel verdediging richting mijn collega’s. Ik herken me als één van de eitjes in de doos.

Collega’s verwachten bepaalde resultaten van je werkzaamheden op basis van je functieprofiel. Reden om mijn interesse te benutten en te helpen met het prototype.

Ik ben Frank van Beijnen, gelukkig getrouwd met Cindy, vader van Stijn en Mees. Ik werk bij het gaafste bedrijf ter wereld ENGIE. een Franse energiereus die koploper is in de energietransitie. Als accountmanager richt ik me op bestaande klanten aan de services kant van het bedrijf.